Premium | Vermarkten

Peter Klosse roept op tot versterking Nederlandse wijncultuur aan tafel

Tijdens het Wijnbouwcongres op 16 mei 2025 in Maastricht hield smaakprofessor Peter Klosse een inspirerende presentatie over de rol van Nederlandse wijn aan tafel. Als grondlegger van de Academie voor Gastronomie en opleider van vele Nederlandse sommeliers, zette Klosse het publiek aan het denken over hoe ons eigen wijnproduct beter tot zijn recht kan komen binnen de gastronomie.

Dit is een Premium-artikel
Wilt u onbeperkt op de hoogte blijven? Kies dan een abonnement
Eerst 14 dagen Premium ervaren? Maak dan een gratis proefabonnement aan.
Over de auteur: Jenny van Lieshout
Jenny van Lieshout (1980) studeerde Communicatiewetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens haar eerste baan bij een culinaire uitgeverij raakte ze in de ban van wijn. Ze voltooide internationale...
Deel dit bericht: WhatsApp Facebook

Wijn en Wijngaard nieuwsbrief

Nieuwsbrief Elke twee weken berichten over wijnbouw in Nederland en Vlaanderen per e-mail.