Algemeen | Premium

Wijnprofessor Kees van Leeuwen – ‘We hebben nog 25 jaar om ons aan te passen’

De interactie tussen de wijnstok en zijn terroir. Dat is het onderwerp waarin Kees van Leeuwen zich sinds zijn PhD 34 jaar geleden verdiept. Sinds 2005, toen zijn proef met alternatieve rassen in Bordeaux opgestart werd, is daar de specialisatie ‘wijngaardbeheer in een veranderend klimaat’ bijgekomen.

Dit is een Premium-artikel
Wilt u gratis 14 dagen Premium toegang?
Over de auteur: Jenny van Lieshout
Jenny van Lieshout (1980) studeerde Communicatiewetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens haar eerste baan bij een culinaire uitgeverij raakte ze in de ban van wijn. Ze voltooide internationale...
Meer over:
AlgemeenPremium
Deel dit bericht: WhatsApp Facebook

Wijn en Wijngaard nieuwsbrief

Nieuwsbrief Elke twee weken berichten over wijnbouw in Nederland en Vlaanderen per e-mail.