Sterrenregen voor wijnen van eigen bodem

Ruim 150 wijnen van eigen bodem zijn door magazine Perswijn gerecenseerd. Conclusie: de kwaliteit is hoog en aanbevelenswaardig. 

Een sterrenregen voor wijnen uit bijna alle provincies van Nederland. Magazine Perswijn proefde 150 Nederlandse wijnen en kwam tot de conclusie: de wijnproducenten verdienen complimenten.
Vijf sterren o.a. voor Betuws Wijndomein (rood), Min Zeven uit Flevoland (mousserend) en Domein de Wijngaardsberg (chardonnay). Apostelhoeve en De Kleine Schorre blijven volgens de proevers hun sterren waarmaken. Prachtige binnenkomers zijn de nonnen van Sint Catharinadal (met een witte blend en een houtgelagerde chardonnay), Wijngaard Deelgaarderberg en Bilderhof.

Eenmalige actie
Wijn en Wijngaard is trots op haar wijnbouwers!
Verras uw wijnvriend(in) met een gratis Perswijn en lees alle recensies. We bieden u de mogelijkheid een wijnvriend(in) te verrassen met een gratis nieuwste editie van Perswijn. In deze editie, die 23 april verschijnt, zijn 150 Nederlandse wijnen beoordeeld.
Vul vóór 28 april 2021 de gegevens in van uw vriend(in) en hij/zij krijgt deze editie, die haar complimenten aanbiedt aan de Nederlandse wijngaardeniers, cadeau. Op=op.

Editie cadeau doen