Winefest voor wijnmakers bij Brouwland op 24 juni

Lezingen – Gratis wijnanalyse – taste – kortingsacties – demo’s
Ook in de wijngaard geldt de uitspraak: een goede voorbereiding, is de helft van het werk. Wie zich in het voorjaar goed voorbereidt, heeft de tijd voor zijn druiven in het najaar. Kom daarom langs in hun shop in Beverlo op 24 juni 2023 voor feestelijke kortingen, gratis lezingen en inspirerende demo’s. Een goed wijnseizoen, dat start bij Brouwland!

Veni vidi et feci vinum
Winefest is het uitgelezen moment om al je materialen en ingrediënten aan te kopen voor komende oogst. Laat je die dag informeren door onze experten, want zij staan garant voor advies op maat. Vergeet geen fles van vorig seizoen mee te nemen! Marc Henderix en Toon Balis, onze wijnexperten, laten hun jarenlange ervaring los op jouw wijn. Take it or leave it!

Stel je vragen aan de leveranciers van Speidel tijdens een uitgebreide demonstratie, leer hoe je een houten ton proper krijgt met de Moog barrel cleaner of sluit aan bij de wetenschappelijke lezing van gistkampioen Lalvin.

Voor de fans van onze Vinoferm gisten is er nog fantastisch nieuws: hun assortiment zal voortaan door kwaliteitsproducent Oenobiotech verzorgd worden. Meer keuze, betere kwaliteit en nog steeds betaalbaar.

10% Kassakorting* na afloop van Winefest
Bezoek Winefest en geniet niet alleen van tastings, lezingen en demo’s, maar ontvang daarbovenop ook nog 10% kassakorting*. Enkel op 24.06.2023 in de Brouwland shop in Beverlo!

*Enkel geldig op 24 juni 2023 in de winkel in Beverlo. Korting niet cumuleerbaar met andere promotionele acties, niet geldig op producten die enkel op bestelling verkrijgbaar zijn. Niet geldig op transportkosten.